NOTES D’ESTIU: Jornades professionals de música organitzades pel Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Des del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, ens passen la informació sobre la 2a edició de Les Jornades professionals i Concerts “Notes d’Estiu” que es duran a terme entre el 3 i 6 de juliol a Tarragona. Notes d’Estiu es planteja com una oferta integral pensada per generar debat i contribuir a la reflexió en la comunitat docent de músics. Un espai per a pensar, debatre i trobar inspiració a través de conferències, tallers, col.loquis i concerts.

Amb el títol INTERACCIONS, en l’edició 2024, volen explorar la relació de la música amb altres disciplines, buscant connexions entre l’art, la ciència, la tecnologia o la societat, diluint les fronteres i expandint la creativitat.

Les sessions formatives, inclouran conferències tècniquestaules rodones i tallers pràctics amb pedagogs i músics de renom. Les diferents propostes tenen com a destinataris professorat de les escoles i conservatoris de música, docents de centres de primària, secundària i graus superiors, alumnat dels últims cursos de grau professionals i d’estudis superiors de música, alumnat de Ciències de l’Educació i músics professionals.

Formació de 18 hores reconeguda pel Departament d’Educació.

La inscripció a la totalitat de les jornades (4 dies de formació) inclou entrades gratuïtes als quatre concerts de NOTES D’ESTIU

Data límit d’inscripció: dijous 25 de juny de 2024

Informació i inscripció a: https://www.dipta.cat/cmtarragona/notesdestiu

 

 

 

 

Categories: Notícies, Notícies del Sector