Curs intensiu The Django Orchestra Academy a l’Hospitalet

CURS INTENSIU DEL 21 AL 23 DE DESEMBRE 

The Django Orchestra Academy és un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Ajuntament de L’Hospitalet que es duu a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Daniel et Nina Carasso, l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche i el Festival Django L’H.

Sota la direcció pedagògica de l’Albert Bello, el projecte començarà el divendres 21 de desembre, amb 3 dies de classes que serviran per preparar a l’estudiant per participar d’un concert obert al públic. Els horaris seran els següents:
 

DIVENDRES 21, de 18:00 a 21:00
DISSABTE 22, de 10:00 a 19:30
DIUMENGE 23, de 10:00 a 14:00

Aquests dies es realitzaran classes teòriques a càrrec del director i arranjador Sergi Vergés, assajos generals i parcials i classes d’instruments amb els músics de la plantilla de The Django Orchestra professional.

VOLS FORMAR-NE PART? 

Ets estudiant de música? Toques el saxo, la trompeta o el trombó? Potser violí, viola o violoncel? Bateria, guitarra o contrabaix?  Fes la preinscripció ara mateix!!

La setmana vinent, l’equip pedagògic de Jazz Manouche de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts farà una selecció entre els aspirants i l’Associació de Músics i aficionats al Jazz Manouche atorga la beca d’inscripció a The Django Orchestra Academy.

 

Més informació aquí

 
Categories: Notícies, Notícies del Sector