VI Trobada de guitarres de les comarques de Garrotxa, Osona i Ripollès (zona 8)

El diumenge 26 de març es celebrarà la VI Trobada de guitarres de la Catalunya Central a Taradell, organitzada per la zona 6 de l’ACEM. Serà un concert de dues parts que reunirà un total de 15 escoles de música i més de 60 alumnes en dues orquestres de guitarres: una de nivell elemental i una de nivell mitjà.

En aquesta trobada participaran EMM Manlleu, EMM Sallent, EMM Navàs, EMM Viladecavalls, EMM Vacarisses, EMM Santpedor, EMM Sant Vicenç de Castellet, EMM de Sant Joan de Vilatorrada, EMM Olesa de Montserrat, EMM El Faristol, Aula de música de Sant Pere de Torelló, EMM Hostalets de Balenyà, EMM Vic, EMM Taradell i EMM Manresa.

La trobada es farà al Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell a les 9:30 h amb diversos assajos organitzats per edats i nivells. Els concerts d’orquestra iniciaran a les 13:00 h.

Aquesta edició ha portat als participants una peça d’orquestra que serà cantada mentre es representa en guitarra, encoratjant a tots els participants a aprendre-la a cantar mentre la toquen.

Per a més informació, podeu consultar a la pàgina de l’Ajuntament de Taradell.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, ZonesEtiquetes: , , , , , ,