La Coral i l’Orquestra de l’EMMB i L’Orquestra del Teatre Instrumental presenten el Rèquiem de W.A. Mozart

L’Escola Municipal de Música de Berga presenta un any més el Concert de Setmana Santa, enguany amb la interpretació d’una de les peces més destacades de la música clàssica: el Rèquiem de W. A. Mozart; i amb la participació d’una de les orquestres emergents del panorama musical català: El Teatre Instrumental. Es tracta d’una orquestra formada per joves talents de la música antiga que va néixer a Barcelona l’any 2011 sota l’impuls i assessorament de Lorenzo Coppola, reconegut intèrpret de clarinet històric de l’escenari musical internacional. La formació està especialitzada en la interpretació d’obres del classicisme i, encara més concretament, en obres de Haydn, Mozart i Beethoven.

L’orquestra convidada actuarà conjuntament amb la Coral de l’Escola Municipal de Música de Berga i alguns músics de l’Orquestra de corda del mateix centre i sota la direcció de Jordi Sabata. Durant les darreres setmanes s’ha treballat amb l’objectiu d’oferir un concert de qualitat protagonitzat per les formacions de l’escola de música i aquesta vegada, amb el valor afegit de comptar amb la presència de músics professionals a dalt de l’escenari.

La cita serà el proper divendres 18 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a l’església de Sant Pere de Berga. El concert forma part del Cicle de música per a la ciutat que organitza per segon any consecutiu l’Escola Municipal de Música de Berga. Aquest, s’ha convertit en un dels actes habituals a l’agenda de la Setmana Santa a la ciutat.

El preu de les entrades és de 10 euros, amb descomptes pels alumnes i es poden comprar de manera anticipada a través del web http://emmberga.fila12.cat.


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , ,