300 VIOLONCELS el dia 11 de setembre al Born de Barcelona – inspcripcions obertes

300 VIOLONCELS és un dels principals actes institucionals que es duran a terme per la Diada de Catalunya al Passeig del Born de Barcelona. Aquesta activitat, que s’emmarca dins la celebració del Tricentenari i que compta amb la col·laboració de l’ESMUC, l’ACCat, l’EMIPAC i l’ACEM, és un acte simbòlic que vol commemorar el moment que va caure la ciutat de Barcelona.

Per recordar aquest fet clau en la nostra història s’interpretarà una obra inèdita amb 300 violoncels a la mateixa hora i dia que van passar els fets ara farà 300 anys: a les 8 del matí del 11 de setembre. L’obra s’ha encarregat a l’Albert Guinovart i serà interpretada per violoncel·listes professionals i alumnes d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya.

Aquí us podeu descarregar un document  amb tota la informació de l’activitat (qui hi pot participar, entrega de partitures i àudios, procés d’inscripció, transport i allotjament, drets d’imatge i altres).

Les inscripcions es faran a través d’aquest formulari online i el termini màxim per apuntar-se finalitza el dilluns 30 de juny.

Som conscients que el calendari és molt just i de la dificultat que representa per tothom fer les inscripcions a aquestes alçades de curs. La proposta ens ha arribat aquesta mateixa setmana i estem dedicant els màxims esforços a agilitzar el procés per tal de donar-vos tota la informació el més ràpid possible perquè la pugueu transmetre a les famílies i els alumnes abans de marxar de vacances

La vostra col·laboració i implicació és imprescindible per poder realitzar l’activitat en condicions òptimes i en els terminis que donem.

Per últim us demanem la màxima difusió d’aquest correu a alumnes i ex alumnes per tal de fer-ho extensiu a tots aquells que cregueu que tinguin interès en participar en un acte simbòlic i de país com aquest.


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,