Convocatòria oberta per la 18ª edició del cicle de música clàssica Horta-Guinardó

Arriba la 18ª edició del cicle de música clàssica organitzat pel Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona i es torna a obrir la convocatòria per a la selecció d’intèrprets que tocaran al festival.

Sota el nom “Els secrets de la tonalitat. Tonalitat i emocions”, aquesta edició vol explorar les característiques i les connotacions psicològiques i simbòliques de la tonalitat. Els concerts poden aproximar-se de diverses maneres a la tonalitat, ja sigui relacionant un context històric amb una tonalitat, analitzant l’evolució d’una tonalitat o altres propostes.

La convocatòria està oberta a qualsevol tipus de formació de música clàssica, la selecció anirà a càrrec de l’organització i els concerts es realitzaran entre el 5 de maig i el 18 de juny. La durada ha de ser d’entre 45 i 50 minuts.

Hi ha una convocatòria per a intèrprets professionals i una altra per a alumnes i músics amateurs. Totes les propostes s’han d’enviar a classicahg@gmail.com abans del 30 de gener. Podeu consultar tota la informació sobre la convocatòria i les bases al següent enllaç

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , ,