Tubada 2020: des de casa!

Degut a la situació provocada per la pandèmia de COVID-19, des de l’ACATUB han hagut de suspendre les activitats programades per a aquest final de curs. Entre aquestes, com cada any, hi havia la Tubada, la trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que havia de tenir lloc a Manresa el diumenge 21 de juny.
 
Com que encara és incert quan podrem tornar a gaudir de la música amb una certa “normalitat”, hem valorat l’opció de fer una versió de la Tubada en format virtual, de manera que cadascú hi pugui participar des de casa seva.
 
Us proposem realitzar un vídeo interpretant un dels temes que sonen habitualment a la Tubada, que es publicaria a les xarxes socials el dia 21 de juny. Hi podrà participar tothom qui vulgui: músics amateurs, estudiants i professionals.
 
És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 31 DE MAIG: https://forms.gle/SrQtW2SXJTRAwNXNA
 
Una vegada que us hagueu inscrit en el formulari, rebreu les partitures de l’edició d’enguany, així com les pautes per a l’enregistrament del vídeo.
 
Per a més informació:http://infoacatub.wixsite.com/acatub
 
 
 
 
Categories: Notícies, Notícies del Sector