Webinar: Didàctica del online

Formadors: Ruben Bes i Miguel Angel Cano
Data: Dissabte 28 de novembre de 2020
Horari: De 16h a 19h
Plataforma: Zoom
Duració: 3 hores
Preu: 10€ professorat escoles ACEM / 20€ no socis

Continguts:

Miguel Angel Cano

Doctor en Pedagogia crítica (IMPC), Màster en Arts Escèniques (URJC), Máster en Organització i Direcció de centres de formació musical (UAB-ESMUC) i Màster en Formació del professorat en Docència i Investigació per a l’Educació Superior (UNED). 

Professor de tecnologia i innovació en el doctorat d’innovació educativa de la Universitat CESUN MX, professor del Màster de Pedagogia per a músics ESMUC, Director del programa de professionalització Musical a Centreamèrica amb UML, assessor i professor en tecnologia musical i pedagogia per ICESI (Colòmbia), AECID, UNAN (Nicaragua), etc. www.miguelangelcano.es

Ruben Bes: 

Títol Superior de Música en l’especialitat de Pedagogia (ESMUC), Títol Superior de Música en l’especialitat d’interpretació de teclats (ESMUC) i Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius (UB).

Actualment gerent de L’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat i professor del Departament de Pedagogia de l’Escola Superior de Música de Catalunya. En l’àmbit de la interpretació forma part de la banda del cantautor Joan Rovira.

Ha estat cap d’estudis i professor de l’Escola Municipal de Música de Mataró i professor al Taller de Músics, l’Escola Municipal de Música de Palau, l’Escola Municipal de Música “El Faristol” de Roda de Ter i a l’Escola Municipal de Música de Girona.

Inscripció:

Pots apuntar-te al curs a través d’aquest FORMULARI (curs tancat)

 

 

 
 
Amb el suport del Departament de Cultura
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és logo-dep-cultura-subvencio-1-300x47.jpg
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , , ,