PARLEM DE…l’impacte de la crisi sanitària a les escoles de música

Ponent: Júlia Espinet (estudiant de l’Esmuc)
Tipus de curs: en línia
Plataforma: Zoom
Data:
Divendres 28 de maig de 2021
Horari: De 10h a 11.30h
Duració: 1,5 hores
Preu: Activitat gratuïta per professorat i equips directius d’escoles ACEM
INSCRIPCIONS:
A través d’aquest formulari

Els Parlem de… són sessions temàtiques d’intercanvi i formació gratuïtes per a membres dels equips directius i professorat de les nostres escoles. L’objectiu és crear un espai per compartir experiències i punts de vista sobre una temàtica concreta amb membres d’altres centres. 

Aquesta sessió neix fruit d’una col·laboració entre l’ACEM i una estudiant de l’Esmuc que ha fet el Treball de Final de Grau sobre aquesta temàtica, la Júlia Espinet. Durant el mes de gener es va demanar a les escoles de música de Catalunya que omplissin un formulari per recollir dades sobre l’impacte de la crisi de la Covid-19 a les escoles de música, a nivell laboral i econòmic però també a nivell socioemocional. A banda, l’estudi s’ha complementat amb unes entrevistes personals a directores i directors d’alguns centres associats. 

El Parlem de…  començarà amb una presentació de tota la informació recollida i les conclusions per part de la Júlia Espinet i seguidement obrirem el torn de paraula als assistents per compartir experiències, aprenentatges i punts de vista sobre com la crisi sanitària ens ha afectat a diferents nivells. 

Et pots inscriure a través d’aquest formulari.

 

 

 

Categories: Notícies, Notícies Activitats