La improvisació a l’aula de música: Introducció a la Metodologia IEM

IEM i l’escola ATempo organitzen aquest curs de formació recomanat per tot aquell que vullgui realitzar una primera aproximació a la Metodologia IEM, o que estigui interessat en els Cursos de Formació del Professorat.

Descripció del curs: Com incloure la creativitat i la improvisació a l’aula de música? Com obtenir recursos i materials concrets per desenvolupar aquestes capacitats de l’alumnat, a partir d’una programació ja establerta? Com treballar amb l’alumnat l’educació auditiva, la comprensió musical i l’anàlisi a partir d’una peça concreta?
Una breu introducció pràctica a la Metodologia IEM. Una presentació sintetitzada dels fonaments metodològics per la inclusió sistemàtica de la creativitat als processos didàctics de l’ensenyament musical.
Durant les dues sessions d’aquest curs, s’oferiran diferents recursos i tècniques pedagògiques que garanteixin l’aplicació de la improvisació i la creació en els processos d’ensenyament i aprenentatge, donant als participants un temps i un espai per poder començar a aplicar-los i aclarir dubtes en comú.

Dates i horari: De 10h a 14h. Dissabte 16 d’octubre i dissabte 13 de novembre.

Tota la informació aquí. 

 

 

Categories: Notícies, Notícies del Sector