Descomptes ACEM – Galen Fraser i María San Miguel en concert al CAT Tradicionàrius – 6 novembre

El Cat Tradicionarius ofereix un concert de Galen Frases i María San Miguel el dissabte 6 de novembre a les 20hAquests 2 artistes participen enguany a la Trobada Fiddle. 

Els assistents a la jornada de formació Fiddelitzem-nos, tenen l’entrada gratuïta.  El professorat i alumnat de les escoles de música ACEM tenen un descompte.

María San Miguel & Galen Fraser ens proposen un concert amb noves sonoritats dels instruments de corda que interpreten. Amb violins, guitarra, cistro i veus, els dos artistes interpreten músiques de Castella, Escòcia i Estats Units. 
María San Miguel és violinista neo-trad i referent en desenvolupament contemporani de la nova tradició de Castella i connecta amb la societat amb les seves arrels a través de la música tradicional. 

Galen Fraser es fiddler i compositor, nascut a Califòrnia, i ha heretat la passió pel folk escocès i americà de la seva família, que durant generacions ha dut el folk al més alt nivell. 

Els dos protagonistes tenen una projecció internacional i han actuat a diverses sales de concerts, cicles de música i festivals d’Europa i Estats Units.
 
Tota la informació aquí.
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector