Curs: Lideratge per al canvi educatiu

Formador: Boris Mir
Tipus de curs: presencial
Data: Dissabte 30 d’abril
Horari: 10h a 14h
Lloc: ESMUC (3r pis)
Durada: 4h
Preu: 30€ profesorat escoles ACEM i alumnes Esmuc i Jam Session / 50€ no socis ni alumnes Esmuc o Jam Session

Inscripció: al web de music.cat

Descripció del curs:
Gestionar, millorar, innovar… a les escoles de música, significa el mateix? Transformar les escoles de música, quin lideratge necessita? Quin rol tenim els equips de docents, les direccions en aquests processos de canvi? Quines competències professionals ens calen? A la sessió de formació s’abordaran aquestes qüestions per a tenir-ne una comprensió general que ens pugui orientar en la nostra funció docent.

La sessió es desenvoluparà a travès de la lectura reflexiva, la cooperació entre els participants i la conversa dialògica.

Aquest curs està adreçat principalment als equips directius d’escoles de música i dansa, tot i que també hi pot participar qualsevol professor/a interessat/da en la temàtica proposada.  

Boris Mir:
Professor d’educació secundària. Responsable de la formació del professorat a l’Institut Angeleta Ferrer de Barcelona, un centre experimental de nova creació.

https://boris.lamiradapedagogica.net/es/Categories: formació, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Formació Professorat i Equips Directius