Stage a La Conreria previ al Remix’22

Aquest cap de setmana l’ACEM ha organitzat un stage a la casa de colònies de La Conreria (Tiana) per tal d’assajar el repertori que les tres formacions (Cobla, Jazz Band i Cor) interpretarem al Remix’22, Festival de Joves Músics Europeus (26-28 de maig, Luxemburg). 

Durant els mesos de desembre i gener va haver-hi un procés de selecció per formar part d’aquestes tres formacions, en el qual van participar més de 100 estudiants d’entre 12 i 20 anys de diferents escoles municipals de música socies de l’ACEM d’arreu de Catalunya. 

Finalment, es van seleccionar 61 participants, que conformen el Cor Jove Acem (format per 30 cantaires), la Cobla Acem (formada per 12 músics) i la Jazz Band Acem (formada per 18 músics). Els directors són la Dolors Ricart (cor), el Xavier Torrent i l’Oriol Oller (cobla) i el Pepe F. Balasch (jazz band).

L’alumnat que conforma les tres formacions ve de les escoles municipals d’Artés, Barcelona (Joan Manuel Serrat de l’Eixample), Bellpuig, Berga, el Prat de Llobregat, Esparreguera, Girona, Granollers, l’Esquirol, La Bisbal de l’Empordà, Les Borges Blanques, Lleida, Manresa, Mataró, Palafrugell, Roda de Ter, Sabadell, Sallent, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Coloma de Gramenet, Santa Maria de Palautordera, Tarragona, Torroella de Montgrí, Vacarisses, vic i Vilafranca del Penedès.  

Aquest cap de setmana han assajat de forma intensiva i el diumenge van fer un concert, amb una assistència de més de 200 persones, al Teatre de La Conreria. El repertori interpretat va ser:

Cor:
Cançó de llaurar Cançoner popular Arr.: Xavier Puig
Cançó del faroner Josep Vila i Casañas Text: Miquel Desclot
Ton pare no té nas Popular mallorquina Arr.: Baltasar Bibiloni
Shoshone love song Trad. Native American Arr.: Roger Emerson
La fama Rosalia Arr.: Arnau Ferrer
Compta amb mi Txarango Arr.: Arnau Ferrer
GUI-NO-VART Carles Santos
Kanbon David Azurza

Cobla:
Camperola (Eduard Toldrà)
Solemnitat (Conrad Saló)
Marxa de l’àliga (Marcel Sabaté)
En Pere Gallarí (Joaquim Serra)
Endavant sempre (Rafel Ferrer)
Juny (Juli Garreta)
Camí de la UNESCO (Anna Abad)
Camins (Jesús Ventura)
Girona m’enamora (Ricard Viladesau)

Jazz Band:
Route 66
Forget Regret
The Cha Cha What Gotcha
Always And Forever
The Lady is a Tramp

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats