Coneix en detall totes les activitats del 30è aniversari

Cinc anys després del macroconcert de l’estadi de l’Espanyol tornem a celebrar que les escoles de música funcionem i estem vives malgrat les dificultats i els entrebancs.

Volem celebrar els 30 anys de l’entitat amb un programa d’activitats obert, participatiu i descentralitzat que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat, tant de les escoles de música de pobles com de ciutat. L’ACEM agrupa escoles molt diferents i alumnes de diverses edats i nivells i volem que tothom pugui participar activament creant xarxa entre els centres d’arreu del territori.

També volem aprofitar l’ocasió per involucrar professionals de referència del país com el cantant i compositor Arnau Tordera, l’escriptor Manel Justícia, el compositor Miquel Coll o el ballarí Sebastian Garcia Ferro; entre d’altres, així com institucions i famílies, amb la voluntat que tothom es faci seva aquesta celebració.

Conscients de la cicatriu que ens ha deixat la pandèmia, afrontem la celebració sense activitats massives, però amb l’empenta que ens caracteritza per mostrar la valuosa tasca que fem des de les escoles de música.

Després d’aquests dos darrers cursos, ens mereixem més que mai aquesta festa: celebrem-ho, divertim-nos, trobem-nos i provem-ho, a veure què passa!

Les activitats que hem preparat són:

Categories: 30 aniversari, Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , ,