Curs: “L’aprenentatge de la música segons Edwin Gordon” amb Eli Pujol a EMM Ulldecona (zona 9)

Data: 18 de març de 2023
Formadora: Eli Pujol
Horari: De 9:30 h a 13:30 h i de 15:00 h a 19:00 h
Data límit per inscriure’s: 15/03/2023
Lloc: EMM Ulldecona (Carrer Major, 49)
Preu: 55 € (socis i alumnat d’ESMUC i JAM SESSION), 90 € (no socis)
Enllaç d’inscripció: music.cat

L’edat més rellevant per a l’aprenentatge de la música és durant els primers anys de vida. La maduresa musical es desenvolupa a partir del contacte dels infants amb models musicals de qualitat. Escoltar, moure’s, jugar, cantar, coordinar-se, respirar, comparar, seran elements essencials que segueixen una seqüència paral·lela a l’aprenentatge de la llengua materna. En aquest curs de música amb l’Eli Pujol organitzat per la zona 9 de l’ACEM es revisaran a través de la mateixa experiència, els elements essencials per a realitzar un acompanyament adequat al procés d’aprenentatge dels infants. La base d’aquest curs de música amb l’Eli Pujol serà la teoria de l’aprenentatge musical que ha desenvolupat Edwin Gordon a través d’un procés d’investigació molt rigorós. 

Una mica sobre l’Eli Pujol:

Eli Pujol Mayans és pianista, pedagoga i musicoterapeuta. Graduada en Pedagogia per l’Escola Superior de Música de Catalunya; en Musicoteràpia per les universitats Pompeu Fabra i Ramon Llull; i actualment estudiant de Psicopedagogia a la Universitat Oberta de Catalunya.

Va ampliar la seva formació als Estats Units, al Gordon Institute for Music Learning, interessant-se per la Music Learning Theory d’Edwin Gordon, essent la primera persona de l’Estat Espanyol que obtingué les certificacions en Early Childhood Music i en Elementary General Music.

 

 

 
Categories: Cursos, formació, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies socis, ZonesEtiquetes: , , ,