Concert benèfic de La Banda Simfònica de Vent de la Universitat de Brigham Young el 10 de maig al Palau de la Música Catalana

La Banda Simfònica de Vent de la Universitat de Brigham Young (Utah, EE. UU) està emocionada d’anunciar la seva gira per la Península Ibèrica amb el programa Visca la Banda!, una sorprenent actuació amb música de les Amèriques. La Banda Simfònica de Vent de BYU, un dels principals conjunts instrumentals de la universitat, tindrà una actuació el 10 de maig a Barcelona, al Palau de la Música Catalana.

El 100% de la venda de les entrades serà donat a la Federació de Salut Mental Catalunya i a l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT).

Volen convidar als estudiants de les vostres escoles de música perquè puguin assistir als concerts i unir-se a ells per gaudir de la música d’Amèrica del Nord i del Sud.

Per aquest motiu, ofereixen un descompte per al concert de Barcelona. Es poden demanar entrades utilitzant el codi BYUSTUDENT25 per rebre un descompte del 25%.

Els enllaços per a les entrades de tots els concerts de la Banda Simfònica de Vent de BYU es poden trobar en el següent enllaç: tix.byu.edu a l’apartat Wind Symphony.
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , ,