Aquest juliol, aprofita les promocions al 50% del Liceu per l’òpera L’incoronazione di Poppea i el ballet Coppèl·l.i.A

Els subscriptors del butlletí de l’ACEM esteu de sort! El Liceu ens ofereix 2 promocions especials per aquest juliol per a les obres en cartell.

L’incoronazione di Poppea de Claudio Monterverdi

Aquesta és la darrera òpera de Monteverdi i fou escrita a partir d’un llibret de Giovanni Francesco Busenello, membre de la llibertina Accademia degli Incogniti, de costums immorals i obertament crítics amb la religió cristiana. Per primera vegada en el seu gènere, l’òpera passava dels palaus als teatres, obrint-se a tothom i basant per primer cop el seu argument en fets històrics i no mitològics, com passava amb L’Orfeo.

La producció signada per Calixto Bieito, ha estat un dels espectacles més aclamats pel públic. Com a director compta amb el Jordi Savall, coneixedor únic d’aquests repertoris i ens oferirà els misteris d’aquesta partitura considerada perduda durant segles i redescoberta el 1888. Una òpera moderna plena d’ingredients com l’erotisme, l’ambició o la fascinació pel poder que culmina amb el preciós duet de melodia infinita “Pur ti miro, pur ti godo”, atribuït a Benedetto Ferrari. 

Més informació sobre l’argument, repartiment i funcions a:

https://www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2022-23/opera/lincoronazione-di-poppea

https://www.liceubarcelona.cat/ca/lincoronazione-di-poppea

Coppél-i.A. Les Ballets de Monte-Carlo | Jean-Christophe Maillot sous la présidence de S.A.R. La Princesse de Hanovre

El coreògraf-director de la companyia, Jean-Christophe Maillot, revisa aquesta famosa peça romàntica, tornant a explorar el món dels autòmats per reflexionar sobre el desenvolupament de la intel·ligència artificial a la nostra societat. 

Aquest títol emblemàtic del repertori clàssic es basa en la Coppélia del 1870 creada per Arthur Saint-León i Léo Delibes a partir del conte Der Sandmann d’E. T. A. Hoffmann. 

Coppél-i.A. projecta el públic en un futur proper en el qual dos joves amants, Frantz i Swanhilda, descobreixen l’amor carnal en una societat que exigeix cada cop més progrés, seguretat i higiene. Quan l’erotisme irromp a les seves vides, un ésser artificial sacseja les seves certeses i desafia tot allò que creien saber sobre de l’amor. 

Més informació sobre l’argument, repartiment i funcions a:

https://liceubarcelona.cat/ca/temporada-2022-23/dansa/coppel-ia

 

Les condicions de la promoció són:

El procediment per adquirir les entrades és:
  • A la cistella de la compra, un cop escollides les localitats, seleccionar el descompte ESPECIAL ESTIU del desplegable
  • A continuació, en el requadre que hi ha al costat que diu “Codi / Identificador” posar el codi POPPEA50ACEM per adquirir entrades amb descompte per Incoronazione di PoppeaCOPPELIA50ACEM en el cas de Coppél-i.A i fer clic a “Validar”
  • Si el comprador no té un compte d’usuari creat al nostre sistema se li demanarà que el creï a continuació
 
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , ,