3a edició de Gener Sounds a l’Esmuc – 2 i 3 de maig

Els dies 2 i 3 de maig de 2024, l’ESMUC acollirà la tercera edició de Gender Sounds. En aquesta ocasió, les jornades tindran com a fil conductor el lema Interseccions sonores. En aquesta edició es prioritzaran aquelles propostes que aixequin silencis sobre obres i autorxs silenciadxs, que estudiïn el gènere i la música de manera interseccional i transdisciplinària, i que contribueixin al debat i al coneixement del món sonor amb perspectiva de gènere. 

La convocatòria està oberta a: acadèmics i estudiants en música, musicologia, estudis sonors, ciències socials i arts. Professionals de la música i el so interessadxs per temes de gènere i interseccionals. Professionals de la cultura i la comunicació que treballen amb música i gènere. Artistes que donen veu o exploren els sons del gènere.

Us convidem a presentar propostes en les següents línies de treball

– Aixecar silencis: iniciatives, estudis i performances que donen visibilitat a col·lectius, obres i autorxs, silenciadxs o discriminadxs del passat i el present.   

– Interseccionalitat: solapament entre discriminacions de gènere i d’altres eixos identitaris (edat, nacionalitat, aspecte, classe, discapacitat, orientació sexual…) en l’àmbit sonor i musical. 

– Sons del gènere / el gènere sona: noves propostes i iniciatives de creació sonora. 

Les propostes s’han d’enviar abans del dia 25 de març de 2024 a través dels corresponents formularis. Un cop rebudes seran analitzades i es confirmarà l’acceptació a la persona interessada al llarg de la primera meitat d’abril.  

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , ,