Nova edició de la Cantaxics a la Catalunya Central: La coral del bosc

El diumenge 28 d’abril es celebrarà al Teatre Kursaal de Manresa la XV edició de la Cantaxics: La Coral del Bosc. Una cantata dirigida a l’alumnat d’escoles de música de la franja de 3 a 8 anys anys amb música de Bernat Giribet, il·lustracions de Cristina Villa i lletres i conte de Manel Justícia. 

En total hi participen uns 700 alumnes de les següents escoles de música de la Catalunya Central: EMM Abrera, EMM Artés, EMM Berga, EMM Callús, EMM Cardona, EMM Esparreguera, EMM La Seu d’Urgell, EMM Olesa de Montserrat, EMM Navarcles, EMM Puig-Reig, EMM Roda de Ter i l’Esquirol, EMM Sallent, EMM Sant Joan de Vilatorrada, EMM Sant Vicenç de Castellet, EMM Taradell, EMM Torelló, EMM Vacarisses i EMM Viladecavalls.

Es faran 3 sessions obertes al públic degut al alt índex de participació. Els concerts seran a les 11.15h, 13.15h i 16.45h.

De tots els contes del Cantaxics editats fins ara , aquest és el primer que parla d’una coral!

Però en Manel Justícia feia temps que tenia al cap un cor d’animals, i d’aquesta petita llavor és com ha sorgit aquesta història que ens parla del poder de la unió, de la necessitat de crear comunitat i de la importància de cadascú dins un grup aportant el seu granet de sorra. Un missatge que ens encaixa a tots els que estem en el món de l’educació musical. I no pot faltar la presència d’un bruixot que diverteix als més menuts amb la seva cançó que el descriu perfectament.

I fent un joc de paraules, passem del cor de veus que canta, al cor de qui fa les coses amb estima i il·lusió, com ha estat el cas del compositor Bernat Giribet i la il·lustradora Cristina Villa que han fet un equip magnífic amb l’autor del conte en Manel per crear un nou cantaxics que esperem arribi a mans de molts educadors i educadores per treure’n un bon profit, i molt millor que arribi a orelles i boques de com més infants millor.

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,