Tocar, jugar, cantar i ballar

Professor: Doug Goodkin
Data: 21 i 22 de novembre
Horari: 9:30-11:30 i 12:00-14:30
Lloc: Escola Municipal de Música de Salou
Duració: 9 hores
Preu: 35€ (socis Acem) / 65€ (no socis)

INSCRIPCIÓ CURSOS

En aquest curs explorarem el món dels jocs musicals, tant els creats pel mestre com els inventats pels nens. A través d’aquests jocs descobrirem tècniques i conceptes al voltant de la improvisació per atreure l’interès dels nens usant el cos, la veu, la petita percussió i els instruments Orff.

El curs s’impartirà en castellà. Els assistents al curs que toquin altres instruments estan convidats a portar-los.

Doug Goodkin

És professor de música i moviment a The San Francisco School i The San Francisco Conservatory of Music des de 1975, on ensenya a alumnes de tres a catorze anys. també és un assidu ponent en congressos i cursos de formació de professorat arreu del món. És autor de nombrosos articles inspirats en les idees filosòfiques i pedagògiques de l’Orff-Schulwerk.

Medalla promerito de la Fundació carl Orff de Diessen (Alemanya) el 2000. Pianista de Jazz. Membre fundador de XEPHYR, grup de professors de música que interpreten composicions pròpies inspirades en el Schulwerk. És autor dels llibres: “Name games”, “A rhyme in time”, “Sound Ideas”, “play, sing and dance”, “An introduction to Orff Schulwerk”, “The ABCs of education”, “Now it’s the time: teaching jazz to all ages” i “Intery Mintery: nursery rhimes for voice, body and Orff ensemble”.

http://www.douggoodkin.com/
Categories: Cursos 2011, Notícies Formació Professorat i Equips Directius