El 22 de novembre ens hem de fer sentir!

Com a part de les accions que des de l’ACEM s’estan emprenent davant l’anunci de les retallades, demanem a les escoles de música i dansa de Catalunya que participin en aquest acte reivindicatiu a favor dels ensenyaments artístics el proper dimarts 22 de novembre, dia de Santa Cecília, sota el lema: “Música i dansa per a tothom!”

És una acció participativa i oberta a la que us podeu sumar aprofitant les activitats que teníeu previstes per aquell dia o preparant-ne una de nova. El denominador comú per donar uniformitat a l’acte només ha de ser la lectura del manifest de l’ACEM a favor dels ensenyaments artístics , a poder ser amb la participació o la presència dels responsables municipals.

El format de l’activitat depèn totalment de cada centre per tal que l’organització resulti el més senzilla possible.

L’ACEM farà un seguiment de cada activitat per saber què s’ha fet arreu de Catalunya i així poder aglutinar aquesta informació per transmetre-la als mitjans.

Per facilitar aquesta feina us demanem que enregistreu l’activitat i ens feu arribar fotos o vídeos tant a nosaltres com als mitjans de comunicació locals.

Per confirmar la vostra participació heu d’omplir aquest qüestionari que farem servir tant per mesurar els efectes de les retallades com per fer un seguiment de l’activitat.

Hem de ser capaços de mobilitzar-nos perquè aquesta acció sigui un èxit i se’n faci ressò arreu de Catalunya.

Ara toca fer-nos sentir!


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector