El portal freeangle.org ja està operatiu

Divendres 1 de juny  l’ACEM va presentar a Barcelona Freeangle.org, un portal gratuït on compartir recursos per l’aprenentatge artístic.

Cada vegada més, les escoles i els professionals de l’educació musical i artística, treballen amb materials creats o adaptats per als alumnes: arranjaments, partitures, textos, projectes, coreografies….

A vegades,  no se sap on buscar aquests materials i altres, es creen específicament  per a la classe o per un dia concret i després queden en un calaix.

Freeangle.org ofereix la possibilitat de compartir materials amb educadors de la resta de Catalunya i del món obrint la possibilitat que altres alumnes i professionals puguin utilitzar-los, adaptar-los a les seves necessitats i compartir-los de nou alimentant un cercle infinit.

En la situació actual, pren més sentit que mai una eina com aquesta, que ens permet, de manera gratuïta, accedir a recursos d’altres persones, compartir-los i adaptar-los creant cadenes d’una mateixa obra, contactar amb altres professionals i també donar a conèixer la nostra tasca.

Freeangle.org serà una eina indispensable pels professionals de la comunitat educativa, però perquè creixi i sigui un portal de referència necessita de la generositat i les aportacions dels usuaris, que l’han d’alimentar i fer-lo créixer.

Entra a Freeangle.org i registra’t

Més informació a través de Twitter i Facebook
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , ,