Body Music I i II


Professor
: Keith Terry
Data: Del 25 al 28 d’octubre de 2012
Horari: Dj 25 i Dv. 26 de 10h a 13.30h; (Nivell 1) Dis. 27 de 10h a 13.30h i de 15.00h a 18h; Dg 28 de 10h a 14h (Nivell II)
LlocPoliesportiu La Parellada – L’Estudi Escola de Dansa
Duració: Nivell 1: 7 hores; Nivell 2: 10 hores. Total curs: 17 hores

 

Descripció del curs
El Body Music és la música més antiga del planeta. Abans que l’home buidés troncs o piqués amb pedres, utilitzava el seu propi cos per  picar a terra amb els peus, picar de mans o cantar.  Utilitzant l’instrument més antic del món —el cos humà— es treballaran peces rítmiques originals i tradicionals, tocant amb mans i peus, així com vocalitzant i cantant. El Body Music és una tècnica efectiva per interioritzar el treball rítmic, així com per desenvolupar el sentit del tempo, la percepció auditiva, la independència i coordinació motrius i el sentit del conjunt. És una eina útil per a músics, ballarins i qualsevol persona amb interès per millorar la seva capacitat rítmica.El curs es dividirà en dos blocs: Body Music I (dijous i divendres) I i Body Music II (dissabte i diumenge). La gent que no tingui experiència prèvia en Body Music ha de començar pel primer nivell. En canvi, la gent que ja ha realitzat algun curs amb aquest formador, pot inscriure’s només al segon nivell, que serà de nivell avançat i permetrà aprofundir i ampliar les habilitats rítmiques del Body Music.

Preu:
Bloc I: 50€ socis ACEM i alumnes ESMUC / 100€ no socis
Bloc II: 50€ socis ACEM i alumnes ESMUC / 100€ no socis
Bloc I i II: 70€ socis ACEM i alumnes ESMUC / 130€ no socis

INSCRIPCIÓ CURS – Places exhaurides

El formador: Keith Terry
Percussionista, rhythm dancer i educador amb una visió artística que uneix la música i la dansa. De 1998 a 2005,  ha estat professor en el departament d’ Arts i Cultures del Món de la Universitat de Califòrnia, a Los Ángeles, realitzant tallers sobre la relació entre la música i la dansa i la comunicació intercultural a les arts. El 2006 va dirigir el primer Projecte internacional de Body Music de l’Orff Institute a Salzburg. Actualment es mou entre Europa, Àsia i Amèrica i les seves Body Music performance, residències i cursos son coneguts arreu.

 
Categories: Cursos, Cursos 2012, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Formació Professorat i Equips DirectiusEtiquetes: , , , ,