El programa de gestió de centres educatius Gwido es presenta a les diferents zones de l’ACEM

Una de les línies d’actuació amb les quals l’ACEM ja hi treballa és facilitar a les escoles de música associades un nou programa de gestió de centres anomenat Gwido, una plataforma que ja està funcionant en algunes escoles.

Aquest 2013 volem buscar 10 escoles de música pilot on aplicar aquest programa per veure i posar a prova el seu funcionament.

Durant aquests mesos s’està duent a terme la presentació de Gwido a cadascuna de les zones ACEM perquè les escoles es familiaritzin amb ell i puguin escollir si volen ser una d’aquestes 10 escoles pilot.

De moment, ja s’ha fet la presentació d’aquest programa de gestió de centres educatius a la Zona 7, corresponent al Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès i Anoia. El proper dijous 16 de maig a les 10:30h es realitzarà la presentació de Gwido a la Zona 2, de les comarques de Girona, a l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí.

També ja estan confirmades les presentacions del projecte a la Zona 1, corresponent al Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental (24 de maig a les 10.00h a l’Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella d’Arenys de Mar) i a la Zona 6, corresponent a les comarques de la Catalunya Central (31 de maig a les a l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent a les 10.00h).
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector