Concert de Sant Jordi per alumnes de l’ESMUC al Festival de Música Antiga de Barcelona

El Festival de Música Antiga de Barcelona celebra Sant Jordi amb un concert a càrrec d’alumnes de l’ESMUC.

El cicle de tres concerts a L’Auditori amb alumnes i professors de l’ESMUC tanca la programació “A TOCAR”, una de les novetats de la 35à edició del Festival de Música Antiga de Barcelona.

El primer dels 3 concerts coincideix amb la Diada de Sant Jordi, demà, a la Sala 2 Oriol Martorell. Sota el títol “El teatre instrumental”, l’Orquestra clàssica de graduats de l’ESMUC presenta un concert comentat amb les àries Vado, ma dove Alcandro lo confesso de Mozart i la Simfonia núm. 76 de Haydn.

El dijous 2 de maig a la Sala 4 Alicia de Larrocha tindrà lloc un concert privilegiat de professors del departament de Música Antiga de l’ESMUC amb un programa dedicat a Vents i cordes a Sant Marc de Venècia i al Classicisme.

Per últim, el divendres 31 de maig a la Sala 2 Oriol Martorell tindrà lloc el tercer concert entorn les músiques dels 24 violins del rei, considerada la primera orquestra formal d’Europa, a càrrec de La Bande des violons i l’Orquestra Antiga de l’ESMUC.

Recordem que el Festival de Música Antiga de Barcelona està organitzat per L’Auditori, el Palau de la Música Catalana i el Gran Teatre del Liceu amb 34 concerts i la programació “A TOCAR” amb concerts i activitats organitzades per L’Auditori, el Museu de la Música i l’ESMUC.

La clausura del festival serà aquest juliol amb l’òpera Lucio Silla al Gran Teatre del Liceu.
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del Sector