All blues: jazz per a totes les edats

ProfessorDoug Goodkin
Data: Del 4 al 6 de juliol de 2013
Horari: Dijous i divendres de 10h a 14h i dissabte de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h
LlocConservatori i Escola Municipal de Música de Manresa
Duració: 15 hores
Idioma: castellà
Preu: 70€ (socis ACEM i alumnes ESMUC) / 120€ (no socis)

INSCRIPCIÓ CURS

Descripció del curs
Curs dirigit a professors de música on s’exploraran les possibilitats d’aprendre, entendre i tocar jazz en tots els seus aspectes (blues, jazz standards, latin jazz, jazz-rock i composicions). A través del món multifacètic de l’Orff Schulwerk i tots els seus mitjans: percussió corporal, llenguatge, cançó, ball i instruments Orff, els participants aprendran jocs i peces per alumnes de totes les edats. Es recomana portar el propi instrument però no és necessari tenir coneixements de l’estil jazz per assistir al curs.

El formador: Doug Goodkin
És professor de música i moviment a The San Francisco School i The San Francisco Conservatory of Music des de 1975, on ensenya a alumnes de tres a catorze anys. També és un assidu ponent en congressos i cursos de formació de professorat arreu del món. És autor de nombrosos articles inspirats en les idees filosòfiques i pedagògiques de l’Orff-Schulwerk.
És autor dels llibres: “Name games”, “A rhyme in time”, “Sound Ideas”, “play, sing and dance”, “An introduction to Orff Schulwerk”, “The ABCs of education”, “Now it’s the time: teaching jazz to all ages” i “Intery Mintery: nursery rhimes for voice, body and Orff ensemble”.
Categories: Cursos, cursos 2013, Cursos 2013