Nova sessió informativa de la Trobada Fiddle el dilluns 9 de setembre a l’ESMUC

El diumenge 17 de novembre al matí l’ACEM, l’EMIPAC i l’ESMUC organitzaran conjuntament una Trobada de Fiddle per alumnes de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya a Martorell.

Aquesta activitat es celebrarà dins el marc del primer Barcelona Fiddle Congress que els dies 15, 16 i 17 de novembre organitzarà l’ ESMUC.

Aquesta Trobada serà una activitat participativa on els caps de cartell del Barcelona Fiddle Congress oferiran un classe col·lectiva a tots els alumnes que vulguin treballar música de tradició oral, de tradició celta i escocesa i música jazz i moderna. La trobada es convertirà en una classe-concert multitudinària i participativa que també s’obrirà al públic perquè els familiars que ho desitgin en puguin ser espectadors.

Per tal d’oferir material i eines als professors i per fer un tastet I explicar en que consistirà la Trobada Fiddle, s’estan fent unes sessions informatives i pràctiques amb l’instrument dirigides a tots els professors que vulguin participar amb els seus alumnes el proper 17 de novembre.

Aquestes sessions informatives van a càrrec del violinista Oriol Saña i és molt important l’assistència dels professors pel bon funcionament de l’activitat el dia 17 i per poder-ho treballar amb els alumnes prèviament a l’aula.

La propera sessió informativa es farà el dilluns 9 de setembre de 10h a 13h a l’ESMUC, a Barcelona.

La inscripció a la xerrada és totalment gratuïta. És necessària prèvia inscripció a través d’aquest formulari abans del dia 5 de setembre de 2013

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,