Starting very early: music education for children from 0 to 3

Professora: Soili Perkiö
Data i horari: 3 i 4 de maig del 2014
Dissabte de 9.30h a13.30 i de 15h a19h. Diumenge de 9.30h a 13.30
Lloc: Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí
Duració: 12 hores
Preu: 65€ (socis ACEM/alumnes ESMUC) / 120€ (no socis)
Places: 30
Idioma del curs: Anglès amb suport de traducció al català

Per inscriure’t clica aquí (places exhaurides)

Descripció del curs
Curs per conèixer recursos, idees i activitats per fer música i dansa que ajuden i milloren el desenvolupament general dels nadons i nens de 0 a 3 anys.
Es ballarà, es cantarà, es jugarà i s’improvisarà a la vegada que s’analitzaran els diferents elements que ajuden  als infants a aprendre i créixer.
Al llarg del curs es treballaran de manera pràctica diferents experiències pedagògiques i la formadora farà demostracions amb un grup de mares i nadons d’entre 5 i 10 mesos.
A més, durant el curs, també intervindrà la formadora Hannele Huovi, escriptora i gran coneixedora del desenvolupament lingüístic dels nens de 0 a 3 anys.

La formadora: Soili Perkiö 
Ha estudiat música, piano i veu a la Sibelius-Akademy de Hèlsinki i es va especialitzar en música i moviment, música folk i educació musical en edats primerenques. També ha desenvolupat estudis avançats en dansa, música i moviment a la Hochcshule für Music and Darstellende Kunst “Mozarteum” de Salzburg.
Des de 1985 Solili Perkiö ha escrit més de 50 llibres de música sobre l’educació en edats primerenques. També ha fet programes de radio i televisió per nens des de 1984 i ha fet gires per Finlàndia fent concerts d’introducció a la música folk finesa en guarderies i escoles de primària. Ha composat música per grups de dansa i teatre i ha creat cançons per nens. Des del 1979 fa cursos d’educació musical arreu del món.

 

 
Categories: Cursos, Cursos 2014Etiquetes: , , , , , ,