3a edició del Moviment Combo de la zona 5 a Cal Massó de Reus

El “Moviment Combo” és una iniciativa de la zona 5 de l’ACEM. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.

Aquesta 3a edició es va celebrar al Centre d’Art “Cal Massó” de Reus el dissabte 17 de maig a les 19h, i hi van participar les escoles municipals de música d’Alcover, la Selva del Camp i Vandellòs i Hospitalet de l’Infant.

Durant dues hores i mitja, els membres dels combos van tenir la oportunitat de familiaritzar-se amb l’escenari, fer les proves de so i practicar una miqueta els temes que interpretarien més endavant. Cada combo també va fer una entrevista que va servir com a falca de presentació abans de cada actuació. Abans de l’obertura al públic, es va servir coca i xocolata per a tots els participants. El concert va començar a les 19h amb un gran ambient de públic. Els combos van actuar davant dels seus familiars i amics.

La propera edició de Moviment Combo es farà aquest mes de juny a l’espai jove “La Palmera” de Tarragona.

Per més informació clica aquí

 

 


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,