Curs ACEM “Edwin Gordon: patrons, moviment, audiation, síl·labes i comprensió” amb Eli Pujol

Formadora: Eli Pujol
Data: Dissabte 21 de març de 2015
horari: De 9.30h a 13.30h i de 15h a 19h
LlocEscola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua de Mogoda
Duració: 8 hores
Preu: 40€ socis i alumnes ESMUC / 70€ no socis.
Places: 20

Per inscriure’t clica aquí 

Descripció del curs
La Music Learning Theory de Gordon no és un mètode més: representa un canvi de paradigma. Músic, pedagog i investigador, Edwin Gordon revoluciona el panorama de l’aprenentatge musical amb la seva recerca sistemàtica i profunda. La Music Learning Theory és el fruit principal d’aquest procés, fonament d’una idea totalment nova i diferent.
Durant el curs descobrirem els aspectes d’aquest sistema que divergeixen tangencialment dels altres plantejaments que coneixem. Veurem quin paper hi juguen els patrons rítmics i tonals, el moviment del cos, la funcionalitat de les síl•labes pròpies i com s’arriba a la comprensió musical.
Posarem la vista a l’etapa de la primera infància, també farem èmfasi en el procés en edat escolar, sense oblidar-nos de conèixer com s’arriba l’aprenentatge d’un instrument seguint aquest model.

La formadora: Eli Pujol
És pianista, pedagoga i musicoterapeuta. Graduada en Pedagogia de l’instrument per l’ESMUC i Màster el Musicoteràpia per l’UPF, va ampliar la seva formació als Estats Units, interessant-se per la Music Learning Theory d’Edwin Gordon, obtenint mastership certifications en Early Childhood Music i en Elementary General Music. Actualment imparteix classes de Didàctica musical a la Universitat de Vic. A l’Escola de Música i Conservatori de Vic combina la seva tasca a l’equip directiu amb el lideratge de projectes d’inclusivitat, la docència en l’especialitat del piano en pedagogia de grup, i la Musicoteràpia en l’àmbit educatiu. És Vicepresidenta de l’IGEME – Instituto Gordon de Educación Musical España.
Categories: Notícies, Notícies ACEM