Ofertes de treball d’aquest mes d’octubre

L’EMM de Molins de Rei busca professor de llenguatge musical per substitució de maternitat. Les persones interessades hauran d´enviar el seu CV abans del dia 11/10/2015, indicant la referència PROSA, al següent mail: app@molinsderei.cat   Aquí podeu consultar la informació

L’Escola Municipal de Música de Banyoles busca professor/a de piano, llenguatge musical i sensibilització per cobrir una baixa de maternitat pel curs 2016-2017. Interessats, envieu el vostre CV o poseu-vos en contacte amb:
Clara Martinell (EMMB), telf. 972 57 60 49, emmusica@ajbanyoles.org
Data límit: 10 de novembre de 2016

L’escola de música CEM Cal Maristany dels Hostalets de Pierola busca professor substitut per cobrir les classes de llenguatge musical i piano ( també repertorista) per un període mínim de 3 mesos. L’oferta seria per treballar de dilluns a dijous de les 17 h a les 20 h cada dia. Tel: 937 712 550 cem.maristany@gmail.com

L’Escola M. de Música de Salou busca un professor de Llenguatge Musical, per cobrir un permís de paternitat comprès entre el 2 de novembre i el 2 de desembre de 2016  a jornada complerta. 

Requisits: Prioritàriament Títol Superior o Títol de Professor de llenguatge Musical (no serà excloent qui presenti el Títol Superior o Títol de Professor de qualsevol altre especialitat). Si la disponibilitat dels interessats és parcial, que es posin en contacte igualment.

Contacte: rberengueras@salou.cat

Categories: Notícies