Simulacre de proves d’accés 2017 i accions d’orientació per a futurs estudiants de l’ESMUC

 

L’Esmuc torna a oferir diferents propostes d’orientació als futurs candidats que vulguin accedir a les proves d’accés del Títol superior de música a l’ESMUC. Aquestes accions són: Simulacre de proves d’accés (dissabte 4 de febrer), curs d’orientació de les mateixes proves, Jornada de portes obertes (4 de març de 10h a 14h) i sessions d’Aules obertes.

Simulacre proves d’accés

L’Escola ofereix una simulació dels exercicis de la part A i B de les proves d’accés. Les dues parts de l’examen es realitzen amb les mateixes condicions que en les proves d’accés i el participant obté una nota i un comentari orientatiu sobre els exercicis fets, que es pot consultar en línia.

Els assistents podran realitzar els exercicis específics de les diferents especialitats i també els exercicis de dictat, anàlisi auditiva i anàlisi de partitura, en les opcions de Clàssica i Contemporània, Jazz i Música Moderna, Música Antiga i Flamenco. Les inscripcions es poden fer en línia fins al 30 de gener  a la  web de l’ESMUC.

Més informació sobre el simulacre, inscripció i preus

 

Jornada de portes obertes i Aules obertes

La jornada de portes obertes de l’ESMUC tindrà lloc el dissabte 4 de març de 2017. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer l’Escola i els estudis que s’hi poden cursar, aportant informació rellevant sobre el contingut d’aquests estudis, les especialitats i el sistema d’accés.

La jornada s’adreça als estudiants de música de conservatoris i escoles de música, interessats en el grau superior de música, al seu professorat i a les seves famílies. Les inscripcions es podran fer en línia entre el 16 de gener i el 2 de març.

Del 6 al 10 i del 13 al 17 de març, l’ESMUC organitza classes obertes. Els inscrits podran conèixer la dinàmica i el contingut de les assignatures del grau superior assistint com a oients a classes d’instrument, de conjunt i col·lectives.

Les inscripcions es podran fer entre l’16 de gener i el 2 de març. Les places són limitades.

Més informació i inscripcions a la Jornada i Aules Obertes

 

Curs d’orientació de les proves d’accés 2017

El Curs d’orientació per a les proves d’accés és una proposta de l’Esmuc, adreçada als interessats en fer les proves d’accés del curs vinent, que facilita pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits d’aquest examen d’admissió. Els continguts del curs orienten als aspirants en aspectes com ara l’estructura de les respostes, el repartiment del temps, correcció i la presentació dels exercicis.

El curs, de 12 hores de durada, es farà els dissabtes 25 de març  i 1 d’abril amb horari de  10 h a 13 h, i de 15 h a 18 h. Es realitzarà a L’ESMUC.

El termini d’inscripció és  de l’1 al 20 de març al web de l’ESMUC.

El preu normal és de 80 €, i 60 € pels candidats que hagin fet el simulacre.

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , ,