Recursos per a la direcció coral

Formador: Basilio Astúlez
Data: 21 i 22 d’octubre de 2017
Horari: Dissabte de 10 a 14h i de 15.30h a 19.30h i diumenge de 10h a 14h
Lloc: Esmuc (Barcelona)
Duració: 12 hores
Preu: 55€ socis ACEM i alumnes ESMUC / 110€ no socis.
Places: 30

Inscripcions a través d’aquest formulari (places exhaurides)

Descripció del curs

-Recursos didàctics al voltant del cant coral infantil i juvenil.
-Idees i propostes per a una tècnica amable, útil i divertida.
-Propostes de repertori dinàmic i variat i suggerències de com aplicar-lo.
-Ús del cos com a resposta i recolzament en l’aventura del cant.

 

El formador: Basilio Astúlez

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat del País Basc. Realitza estudis musicals a Vitòria-Gasteiz. Es forma com director en els cursos de la Federación Coral d’Euskal Herria, així com en altres cursos i seminaris d’Espanya i Europa, treballant amb directors com J. Duyick o J.Busto entre altres.

L’any 1999 funda el grup de càmera femení Vocalia Taldea, amb qui han aconseguit més de 20 guardons dels principals certàmens corals del circuit internacional.

 És professor de Cant Coral al Conservatorio Municipal de Leioa i és fundador del coro infantil Leioa Kantika Korala en 2001, el coro juvenil femenino La Kantoria l’any 2005 y el mixte SJB el 2007. Aquesta jove escola engloba a més de 150 cantants entre 7 i 25 anys i ha rebut ja nombrosos guardons a certamens espanyols i europeus.

Al capdavant d’aquests grups ha realitzat 10 gravacions discogràfiques i un gran nombre de gires internacionals a Europa i Amèrica, col·laborant amb importants solistes, orquestres, directors i agrupacions.

L’any 2008 rep el premi especial a la millor direcció al 47è Certamen Internacional C. A. Seguizzi a Gorizia, Itàlia, per la seva tasca al capdavant de Leioa Kantika Korala.

L’any 2009 rep també el premi especial a la millor direcció al 38è Florilège Vocal de Tours en Francia, per la seva tasca al capdavant de Vocalia Taldea.

Actualment és professor de Direcció Coral per a entitats educatives, universitats i diverses federacions corals del país i freqüentment sol·licitat com a jurat a certàmens i per a oferir cursos i seminaris de cant coral a Europa, Amèrica i Àsia.

 

Col·labora: 

   

 

 

 

 
Categories: Notícies Activitats