Ja et pots apuntar a la Tubada 2017

L’Associació Catalana de Tubes i Bombardins (Acatub) organitza La Tubada 2017, la trobada anual de tubes i bombardins de Catalunya, el proper diumenge dia 11 de Juny a Jesús (Tortosa).

L’esperit de la Tubada resideix en demostrar que amb ganes de treballar i il·lusió tothom és capaç de fer música. Professionals i amateurs es donen cita en diferents poblacions del territori català per compartir una diada on el fet de tocar plegats va més enllà de la pròpia pràctica musical convertint la Tubada en un acte de reivindicació i en una festa que recupera el sentit comunitari de la música i la cultura.

L’activitat està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals que es troben i comparteixen la seva passió per la tuba i el bombardí. En aquesta edició gaudirem amb l’actuació de la Banda de Música Manel Martines i Solà i la Banda de Tubes de Catalunya. D’altra banda, es podran escoltar les obres d’estrena especialment encarregades per l’ACATUB el 2016 i 2017 als compositors Albert Guinovart, Òscar Senén, Jordi Nus i Ignasi Reverté.

Com cada any els músics es reuniran al matí per preparar el concert de cloenda de la tarda. Durant el dia es podran veure les exposicions de diferents col·laboradors. També es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la tuba. L‘organització posa a disposició d’aquell que ho desitgi el BUS DE LA TUBADA per arribar fins a Jesús. (Barcelona-Tarragona-Jesús)

Per participar, cal inscriure’s en aquest formulari abans del 4 de juny.

Una vegada que els músics s’hagin inscrit en el formulari, rebran les partitures de l’edició d’aquest any, així com tota la informació logística per a participar a l’esdeveniment.

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , , , ,