Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals

L’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, juntament amb els Amics de l’AIT i l’Ajuntament de Tarragona presenta la Jove Orquestra Catalana d’Instruments Tradicionals (JOCIT) el dissabte 21 de maig al Palau Firal de Congressos de la Ciutat de Tarragona.

L’objectiu principal és la creació d’una orquestra d’instruments tradicionals a nivell nacional, en què els participants siguin alumnes d’edat inferior als 26 anys, respecte l’any en curs, que estudiïn instruments tradicionals en qualsevol dels diversos centres d’estudis musicals del país. Els instruments que integraran la JOCIT són: gralla 415Hz, timbals i percussions tradicionals, sac de gemecs 440Hz, flabiol 440Hz, acordió diatònic, violí, tarota tible 440Hz, tarota tenor 440Hz, tenora, tible, fiscorn, i d’altres instruments de cobla com la trompeta, el trombó i el contrabaix.

L’obra que s’estrenarà forma part dels actes de l’Any Joan Maragall: MARAGALL, amb so de paraula del compositor Conrad Setó. Us convidem a participar en aquest projecte. Les escoles interessades podeu adreçar-vos fins el 17 de març a amicsait@gmail.com, o al telèfon 629520543 (Roser).
Categories: Notícies Activitats