Trobada de corda fregada Fiddle

Lloc: Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona)
Data: 4 febrer 2018
Participants: 1.200 músics
Director: Oriol Sala

La Trobada de corda fregada Fiddle es celebrarà diumenge 4 de febrer i obrirà els actes de celebració dels 25 anys de l’ACEM. Aquesta primera activitat tindrà lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n de Barcelona) i hi participaran un total de 1200 alumnes i professorat de 56 escoles de música.

Es tracta d’un concert multitudinari per a estudiants de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya, una activitat dirigida a tots els alumnes de violí, viola, violoncel i contrabaix que treballen la música de tradició oral, el jazz i la música moderna.

El concert està dirigit pel violinista Oriol Saña, acompanyat del grup convidat aupaQUARTET, juntament amb els professors assistents al congrés.

La Trobada Fiddle s’emmarca dins de la 3a edició del Barcelona Fiddle Congress, que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), del 2 al 4 de febrer de 2018.

Degut a l’alt nombre d’inscrits es faran 2 sessions: una a les 9.45h i l’altre a les 12h. Es preveu que hi hagi un total de 2.500 persones de públic assistent.

 

 

 
Categories: 25 aniversari