Concert final #25ACEM

Lloc: RCDE Stadium de Corellà – El Prat
Data: 10 de juny 2018
Participants: 5.500 músics
Director: Manel Camp

El diumenge 10 de juny a les 13h més de 5.500 músics provinent de diferents racons de Catalunya (82 escoles de música) oferiran un concert en motiu dels 25 anys de l’entitat al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat.

Volem culminar el programa d’actes de celebració dels 25 anys amb una gran festa, un concert multitudinari que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l’intercanvi d’experiències entre els alumnes. Un concert que permeti als alumnes viure una experiència especial i inoblidable participant en un gran projecte que els omplirà d’il·lusió i motivació durant tot el curs.

L’ACEM agrupa escoles molt diferents i alumnes de diverses edats i nivells. Volem que tots puguin participar activament creant xarxa entre els centres d’arreu del territori i que aquesta celebració dels 25 anys de l’ACEM sigui una experiència única i emotiva. 

A més, aprofitarem l’ocasió per involucrar la resta de la comunitat educativa,  professionals de referència del país, institucions i famílies. Celebrar els 25 anys de l’ACEM és l’excusa per mostrar a tot el país la valuosa tasca que fem des de les escoles de música!

 

 

 
Categories: 25 aniversari