ACEM i ESMUC organitzen la 3a trobada Fiddle

TORNA LA TROBADA FIDDLE!

El diumenge 4 de febrer, l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) organitzaran conjuntament la tercera Trobada Fiddle per a joves estudiants de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya.

L’acte, que tindrà lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), s’emmarca dins el Barcelona Fiddle Congress que organitza, per tercer any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La classe col·lectiva de la Trobada reunirà 1.500 joves músics i professors i serà coordinada pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup Aupaquartet i el professorat del congrés.

 

El BARCELONA FIDDLE CONGRESS

La tercera edició del Barcelona Fiddle Congress tindrà lloc del 2 al 4 de febrer de 2018.

Músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el paper i la utilització dels instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) en diferents estils musicals allunyats de la música clàssica.

Figures internacionals com Casey Driessen, Christian Howes, David Wallace, Fiona MonbetMimi Rabson oferiran tallers, classes magistrals, ponències i concerts, juntament amb una llarga llista de músics i professorat de l’ESMUC.  Cal destacar també la participació d’un important nombre de graduats de l’ESMUC, com ara Marta Roma, Apel·les Carod, Quico Pugés i Pere Nolasc.

Tota la informació relativa a la inscripció, preus, descomptes, programa, horaris i concerts del Barcelona Fiddle Congress la trobaràs aquí.

BARCELONA FIDDLE PRO

El congrés de corda fregada de l’ESMUC també ofereix el Barcelona Fiddle Pro, un espai per a professionals, proveïdors, botigues, tècnics i entitats d’instruments musicals que vulguin participar en aquest projecte. Els inscrits podran participar en presentacions de producte, i en el Fiddle Pro Coffe, un espai de relaxament amb escenari i diversos serveis on es desenvoluparan les activitats i demostracions del congrés.

El Barcelona Fiddle Congress compta amb la col·laboració de l’ACEMDiputació de Barcelona, el MNAC, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Born.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector