Curs Voice & Physique

Formadora: Panda van Proosdij
Data: 9 i 10 de març 
Horari: Divendres i dissabte de 9h a 14h
LlocEscola Superior de Música de Catalunya
Durada total curs: 10 hores
Preu: 60€ socis i alumnes ESMUC / 120€ no socis.
Nº places: 30

Inscripcions a través d’aquest formulari 

Descripció del curs

Aquest curs es basa en el mètode/filosofia “Voice& Physique”, de la formadora Panda Van Proosdij. Aquest mètode busca potenciar la veu mitjançant la creació d’una bona consciència física, una postura saludable i trobant l’equilibri adequat entre la tensió i la relaxació del cos. Aquest mètode també explora tres components interrelacionats molt importants: energia, concentració i enfocament. Treballar aquests components a l’aula pot augmentar el nivell de musicalitat i dinàmica i millorar el nivell d’execució.

En aquest curs Panda treballarà a partir del concepte Choireography, una paraula inventada que utilitza per posar l’èmfasi en el moviment dels cantants. Durant el curs s’utilitzaran dues peces musicals d’exemple. Serà molt útil que els participants coneguin la música de memòria (us l’enviarem quan feu la inscripció).

 

La formadora: Panda Van Proosdij

Panda Van Proosdij (Holanda) va estudiar a la Rotterdam Dance Academy d’Holanda i va realitzar diversos cursos de teatre, com per exemple a Azzano (Itàlia), Wiesbaden (Alemanya) i Nova York. Ha donat classes a Codarts, al Music Theatre de Rotterdam i ha treballat amb The Netherlands Children Choir i The Netherlands Female Youth Choir, com entrenadora de moviment i directora. Panda ha treballat en el mètode/filosofia “Voice & Physique” durant deu anys. Imparteix tallers i classes magistrals de “Voice & Physique” tot el món i crea Choireographys per a diferents cors i esdeveniments. A l’abril de 2014 es publica el seu llibre “Voice & Physique”.

El 2014 crea el programa guanyador de l’Aarhus Pigekor durant ‘The World Choir Games’ a Riga, i el 2015 aquest cor guanya el Silver Rose Bowl del ‘Let the Peoples Sing’ de Munich, Alemanya.
Panda dirigeix espectacles musicals, d’òpera lleugera i de teatre musical. L’any 2016 comença a Amsterdam la seva pròpia companyia de teatre PANDORA werktheater.

www.pandavanproosdij.nl

Amb la col·laboració de: 

 

 

 

 

 
Categories: Cursos, Notícies Activitats