Exposició “Els sons visibles” – Música per a persones discapacitades

L’exposició Els Sons Visibles arriba a Sant Feliu de Codines. Es tracta d’una exposició fotogràfica formada per 28 imatges. En paraules de la creadora i coordinadora de l’exposició, Queralt Prats: “Els sons visibles és un recull de mirades on es contemplen moments d’aprenentatges, experiències viscudes i emocions compartides a través de l’art. És la nostra manera d’ajudar a repensar la visió de l’art i de la creativitat, de començar a desmuntar prejudicis i esborrar estigmes al voltant de la paraula discapacitat”.

Amb fotografies d’Ariadna Trias i textos de Màrius Serra, està pensada per fer-la accessible a persones amb cadires de rodes i incorpora audiogues amb descripcions sonores i llegides, aixi com la impressió en Braille dels textos.

L’exposició s’inaugurarà amb un concert de música, a càrrec del grup Tirabol, que compta, entre els seus membres, amb dues persones classificades com a discapacitades intel·lectuals (una d’elles, a més, visual). Tirabol està format per: Abel Puig (flautes), Albert Gumí (guitarres), Blai Gumí (contrabaix), Joana Gumí (violí), Daniel Ocaña (clarinet i percussió), Marta Sarrato (flauta, acordió i guitarra), Queralt Roca (clarinet). El repertori està format per peces amb aires celtes, aires antics i sons de la nostra terra, entre d’altres.

L’exposició romandrà oberta del 2 al 15 d’abril 2011, al Centre Cívic “La Fonteta” de Sant Feliu de Codines. Entrada lliure.

El concert serà: dissabte 2 d’abril, a les 18h., a la Sala teatre del Centre Cívic “La Fonteta” de Sant Feliu de Codines. Entrada lliure.
Categories: Notícies Activitats