Recursos online per a les classes de llenguatge musical

Formador: Jordi Soler
Data: Dilluns 8 de juny  de 2020
Horari: De 9h a 11h
Plataforma: Zoom
Duració: 2 hores
Preu: Gratuït per professorat ACEM / 5€ no socis.

Descripció
Amb aquest curs podrem conèixer diferents materials didàctics multimèdia per tal que l’alumnat pugui treballar continguts de lectura, teoria musical, audició, creativitat i entrenament auditiu des de casa. Veurem eines gratuïtes disponibles a internet i ens endinsarem en portals de referència com el musictheory.net per extreure’n el seu potencial, on aprendrem a configurar i personalitzar exercicis atenent als diferents nivells, necessitats i ritmes d’aprenentatge de l’alumnat.

A més, coneixerem eines senzilles per poder crear activitats musicals amb els continguts que el docent vulgui treballar a una classe online. I l’alumnat, no només podrà realitzar les tasques amb l’ordinador sinó que també les podrà dur a terme mitjançant dispositius mòbils.

Jordi Soler
Actualment és professor i director de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès, on ha desenvolupat l’aula de tecnologies del centre; i professor del Departament de Sonologia de l’Esmuc, on imparteix l’assignatura Tecnologies per a l’educació musical.

A més de tenir les titulacions de metre i el títol superior de música, ha fet un màster en Pedagogia Musical per a Escoles de Música en l’especialitat de pedagogia de l’instrument i un Postgrau en disseny de programes, entorns i materials de suport de les TIC.

Et pots inscriure al curs a través d’aquest FORMULARI

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

 

 
Categories: Cursos, Notícies Activitats