Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

Ofertes de feina

L’Escola Municipal de Música de Banyoles busca professor/a de clarinet per a tot el curs vinent. Incorporació el setembre del 2021, dues tardes a la setmana a convenir. Interessats/des envieu CV a emmusica@ajbanyoles.org abans del 30 de maig

L’Escola de Música i Arts del Lluçanès busca professor/a de guitarra per cobrir una excedència fins a final de curs. Incorporació immediata, tardes de dimarts i/o dimecres (55% de jornada). Interessats/des envieu currículum a emal@consorci.llucanes.cat abans del 19 d’abril del 2021. 

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!