Millora i innovació a les escoles de música i arts: explica’ns la teva pràctica

Des de la Xarxa d’Escoles de Música i Arts que impulsa la Diputació de Barcelona, concretament des del Grup de Millora, estan elaborant un document/eina per contribuir a facilitar la millora i innovació de les escoles de música i arts.

En una primera fase han publicat el document: “Marc per a la millora i la innovació a les escoles municipals música i arts” (podeu descarregar el document).

Ara inicien una segona fase en la qual il·lustraran amb pràctiques concretes cadascun dels aspectes plantejats a la publicació. 

Necessitem la teva ajuda per incloure pràctiques i exemples interessants de tot Catalunya que puguin ser útils per a altres projectes i equips.  Fes arribar les millors pràctiques del teu projecte o pràctiques d’altres projectes que coneguis  a través d’aquest formulari.  S’ha ampliat el termini i disposes fins al dia 1 de març de 2021.

Et pots descarregar aquest document on es recullen els criteris perquè et sigui encara més fàcil de fer.

D’entrada tan sols et demanem la informació bàsica de la pràctica per poder-la conèixer, classificar i relacionar amb el document. Abans de publicar-la ens posarem en contacte amb tu per ampliar la informació. 

 

 

Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , ,