Inscripcions obertes al curs ACEM “Educar en temps d’incertesa, quins són els aprenentatges individuals i col·lectius?”

Formadores: Sara Carro i Lídia Casanovas
Tipus de curs: presencial
Lloc: ACEM (Av. Drassanes 3 de Barcelona)
Data:
Dimecres 2 de juny de 2021
Horari: De 9.30h a 13.30h
Duració: 4 hores
Preu: 30€ professorat escoles ACEM / 60€ no soci
INSCRIPCIONS:
A través de Music.cat

Descripció
Proposem un espai formatiu on per una banda poder donar un marc i un espai de reflexió col·lectiva amb relació a tots els aprenentatges realitzats durant aquest curs i de l’altre consolidar les eines i habilitats amb les quals hem pogut acompanyar la gestió de la incertesa, el canvi i els impactes emocionals.

Sara Carro
Molt compromesa amb el món educatiu, la seva principal motivació és acompanyar centres escolars a enfrontar-se amb els reptes quotidians. A crear comunitats on poder assajar el món amb què somiem i potenciant relacions que ens facin créixer i ser més nosaltres mateixes. Vibra amb aquests espais d’apoderament col·lectiu, quan les participants es mostren com son, i també facilitant moments difícils que, sovint, ens porten a llocs desconeguts plens d’aprenentatges i pròximes passes. Forma part de l’equip de la Cooperativa Fil a l’agulla. 

Lídia Casanovas
Educadora social i facilitadora de grups. Acompanya escoles i instituts en moments de canvi o dificultat des de fa deu anys. Especialitzada en la coeducació, les dinàmiques de discriminació i l’assetjament escolar,  acompanya infants, famílies i professorat en diversos projectes a escoles d’arreu. Compagina el background teatral amb eines i habilitats de facilitació i lideratge.

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , ,