Curs: Emocions i Aprenentatge, amb Amaia Ruano (EMM Mollerussa)

Formadora: Amaia Ruano
Tipus de curs: presencial
Data: Dimecres 27 i dijous 28 d’abril
Horari: 10h a 14h
Lloc: EMM Mollerussa (Mollerussa, Carrer d’Arbeca, 34, 25230 Mollerussa, Lleida)
Durada: 8h
Preu: 55€ profesorat escoles ACEM i alumnes Esmuc i Jam Session / 90€ no socis ni alumnes Esmuc o Jam Session

Inscripció: al web de music.cat
Data límit inscripció: 13 d’abril

Eines per desenvolupar la gestió emocional i facilitar el procés d’aprenentatge en els estudis musicals

Amb aquest curs es pretén obrir la porta a la reflexió i a la presa de consciència sobre la influència que tenen les emocions tant en el procés d’aprenentatge com en les relacions personals. Comprendre el seu funcionament i tractar de gestionar-les és la clau per a ajudar l’alumnat en el seu camí educatiu musical i personal. Aquesta comprensió també obre la porta al professorat a aplicar aquest procés de gestió emocional en ells i elles mateixes i potenciar el benestar en el lloc de treball.

A través de pràctiques de coaching, aquesta formació posarà a l’abast dels assistents, les eines necessàries per descobrir, desenvolupar i potenciar els recursos de cadascú a l’hora de tractar les emocions i la seva aplicació dins la docència musical.

Amaia Ruano

Certificada com a “Coach Personal i Executiu” per l’escola EFIC. Ha estudiat “Peak Performance Mastery” amb Don Greene. És membre fundador i la vicepresidenta de l’Associació Alianza DPS Coaching. És violoncel·lista, formada a Amsterdam, París, Madrid i Barcelona, pedagoga per vocació, formada en neuroeducació i especialitzada i certificada en la metodologia Suzuki per al violoncel.

Categories: formació, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Formació Professorat i Equips DirectiusEtiquetes: , ,