Jornades Internacionals de Música i Neurologia: Arts i Salut


L’ESMUC, en col·laboració amb l’Acadèmia Catalana de la Música, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació Textura de Cultura, organitza les Jornades Internacionals de Música i Neurologia ‘Arts i Salut’, adreçades a professionals de les arts, de l’educació i de la medicina.

La setena edició tindrà lloc l’11 i 12 de novembre a l’ESMUC i es vol posar èmfasi en la professió musical i els problemes de salut que se’n deriven. Serà una trobada per discutir si els treballadors d’aquest àmbit accepten que ells també poden patir problemes i conèixer si aquests es poden curar, superar o a aprendre a conviure-hi. Això inclou tant les lesions físiques com les emocionals, socials, posturals, bloquejos, etc.

Entre els ponents hi ha la neurocientífica Rosa Casafont; el cirugià Jaume Roset; els i les musicoterapeutes Andoni Leiva, Joel Funtané i Melissa Mercadal (coordinadora del Màster de Musicoteràpia de l’ESMUC); l’endocrinòloga Mireia Mora; la musicòloga Mar Medinyà; la fisioterapeuta Ana Velázquez; el catedràtic de psiquiatria Antonio Bulbena; el consultor i promotor de l’autonomia de la persona gran Lluis Rissech; la gestora cultural Anna Jarque, especialitzada en art escènic i acció social; la soprano Begoña Alberdi, el pianista Lluís Grané i el trombonista Dani Perpinyà; i els professors de l’ESMUC especialitzats en tecnologies del so i de la música Perfecto Herrera i Enric Guaus.

Preu: 80€. Els socis de l’ACEM teniu un 50% de descompte sobre el preu.

Més informació aquí

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , ,