Curs “Créixer cantant” amb Basilio Astulez

Formador: Basilio Astulez
Data: Divendres 19 de gener de 2024
Lloc: EMM Blai Net de Sant Boi de Llobregat 
Horari: De 10h a 14h i de 15.30h a 19.30h
Durada: 8h
Places: 30
Preu: 55€ profesorat escoles ACEM i alumnes ESMUC i Jam Session / 90€ no socis 
Inscripció: al web de Music.cat 

Descripció del curs: 

Basilio Astulez ens proposa una jornada per endinsar-nos a l’apassionant món del cant coral infantil i juvenil a l’aula. Jocs vocals, propostes didàctiques i de repertori per divertir-nos i divertir cantant. Aprendrem una gran bateria de trucs, propostes i recursos per fer encara més intensa i apassionant la gran aventura de cantar junts!

Basilio Astulez és professor al Conservatori Municipal de Leioa, fundador del cor infantil Leioa Kantika Korala el 2000 i director del cor juvenil SJB des d’aquell mateix any. Aquesta jove escola coral engloba més de 250 cantants d’entre 7 i 25 anys i ja ha rebut nombrosos guardons en certàmens espanyols i europeus.

El 1999 funda el grup de cambra femení Vocalia Taldea, premiat en més de 20 ocasions als principals certàmens corals del circuit internacional.

Al capdavant d’aquests grups ha realitzat 12 enregistraments discogràfics i un gran nombre de gires internacionals a Europa, Àsia i Amèrica i col·laborat amb importants solistes, orquestres, directors i agrupacions.

Actualment imparteix docència i formació per entitats educatives, universitats i diverses federacions corals del país i és freqüentment sol·licitat com a jurat en certàmens i per oferir cursos i seminaris de cant coral per tot el món.

Des del 2018 és també professor de direcció coral al Conservatori Superior del País Basc Musikene i d’EHGA (Cor de Joves del País Basc).

 

 

 

 
Categories: formació, Formació ACEM, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , ,