Presentació del Llibre CONTRA(A)PUNTS editat en commemoració del 30è aniversari de l’entitat

CONTRA(A)PUNTS és una publicació de caràcter crític i divulgatiu editada en commemoració del 30è aniversari de l’ACEM que sortirà impresa aquesta primavera. 

El seu propòsit és aportar diferents perspectives de l’educació musical a Catalunya i ampliar la literatura acadèmica per a direccions d’escoles de música, estudiants, professorat, professionals de l’administració local i responsables polítics.

El llibre és un conjunt d’apunts polifònics escrits per persones amb diferents perfils, bagatges i experiències que poden ajudar-nos a pensar l’educació musical des de diferents eixos: els drets culturals, el món rural, les pedagogies crítiques, la descolonització, el desenvolupament cultural comunitari i la intel·ligència artificial.

Estigueu atents que l’anirem desgranant en diferents posts i notícies.

El dia 24 de maig farem la seva presentació a les 11h a la seu de l’ACEM. Comptarem amb la participació d’alguns dels articulistes i de responsables de la Junta Directiva de l’ACEM. L’acte acabarà amb un vermut i copa de cava per a tots els assistents a la terrassa.  

#CONTRA(A)PUNTS
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , ,