Versió PDF de “Contra(A)punts. ACEM 30 anys: diàlegs, reflexions i perspectives de futur per a l’educació musical”

Ens ve molt de gust compartir amb vosaltres la versió pdf del llibre “Contra(A)punts. ACEM 30 anys: diàlegs, reflexions i perspectives de futur per a l’educació musical” que es va presentar el passat divendres 24 de maig a Barcelona i que és la cirereta de tots els actes de commemoració del 30è aniversari de l’entitat.

CONTRA(A)PUNTS és una publicació de caràcter crític i divulgatiu que vol aportar diferents perspectives de l’educació musical a Catalunya i ampliar la literatura acadèmica per a direccions d’escoles de música, estudiants, professorat, professionals de l’administració local i responsables polítics. Us animem a fer-ne per tant, difusió a tots aquests col·lectius. 

El llibre és un conjunt d’apunts polifònics escrits per persones amb diferents perfils, bagatges i experiències que poden ajudar-nos a pensar l’educació musical des de diferents eixos: els drets culturals, el món rural, les pedagogies crítiques, la descolonització, el desenvolupament cultural comunitari i la intel·ligència artificial. A més també fa una mirada endins per repassar el que ha viscut l’associació al llarg d’aquests trenta anys. 

Esperem que el gaudiu i que en feu difusió. 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , ,