Inscripcions al Festival RITMIKS obertes fins el 30 de setembre

Fins al 30 de setembre les escoles associades podeu fer les inscripcions al RIMIKS, el Festival de Joves Músics Europeus que es celebrarà a Catalunya del 29 de maig al 1 de juny del 2025 i que organitzarà l’ACEM. 
 
Hi podran participar agrupacions musicals d’escoles de música  formades per joves d’entre 12 i 25 anys de diferents països d’Europa que siguin membres de l’EMU
El 1998 Barcelona va acollir aquest mateix festival i el 2025 volem que sigui amb un format més descentralitzat. En aquesta edició contem amb gairebé 50 poblacions implicades i esperem acollir uns 8.000 participants. 
 
Podeu descarregar el dossier especial per a socis ACEM amb informació sobre el format del RITMIKS, el programa, les poblacions implicades, les modalitats de participació i les tarifes
 
A més, el 5 de juliol a les 10h hi haurà una reunió informativa online per explicar amb més detall el Festival i per resoldre dubtes que puguin sorgir.
 
RITMIKS serà un esdeveniment únic i una gran oportunitat d’intercanvi amb músics de fora del territori que no us podeu deixar escapar. Esperem que us agradi la proposta i que entre tots fem un gran festival! 
 
Les inscripcions es faran a través de la plataformawww.ritmiks.cati estan obertes fins el 30 de setembre. 
 
Si teniu dubtes o necessiteu aclariments podeu contactar amb la Isabel (isabel@acem.cat) que és la responsable de producció del Festival. 
 
 
 
 
 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,